Відбулися щорічні загальні збори громадської організації ФК "Сталь"

Відбулися щорічні загальні збори громадської організації ФК Сталь

24 грудня о Дніпродзержинську в приміщенні СК "Дзержинка" відбулися щорічні загальні збори громадської організації ФК "Сталь", на якому були підведені підсумки 2015 року та прийняті рішення, що стосуються роботи ФК "Сталь". Нижче пропонуємо Вашій увазі остаточна постанова загальних зборів.

Постанова загальних зборів
об'єднання громадян – громадської організації
"Футбольный клуб "Сталь" (Дніпродзержинськ)

ФК "Сталь" – це незалежна громадська організація, створена на підставі Закону України "Про громадські об'єднання", в якій загальні збори є вищим органом управління.

  1. У разі недостатнього фінансування ФК "Сталь" або його відсутності взагалі, а також враховуючи інформацію про ситуацію в клубі, пов'язану з діяльністю нового президента, яка суперечить Статуту Клубу, скликати позачергові збори з порядком денним "Про припинення діяльності громадської організації Футбольний Клуб "Сталь".

  2. Затвердити рішення Ради Клубу про виключення футболістів, тренерів і фахівців команди U-19 з членів громадської організації ФК "Сталь" за відсутність патріотизму і підрив престижу Клубу (пояснення до пункту 2: команда U-19 перед початком кожного матчу чемпіонату України і в роздягальнях скандувала слово "Металург". Неодноразові прохання припинити команду U-19 скандувати "Металург" були проігноровані. Вигуки "Металург" можна подивитися на нашому сайті в розділі "Мультимедіа", де викладені відеоматеріали матчів U-19. Виняток футболістів, тренерів та спеціалістів U-19 з громадської організації не тягне за собою розірвання контрактів з ними) .

    Футбольну команду "Сталь" U-19, з метою економії коштів, повернути з Києва в Дніпродзержинськ.

  3. З огляду на те, що футболісти U-21 В.Савін, І.Соболь, О.Ефімчук, Е.Луговий і тренер В.Лавріщев були викриті в договірних матчах і тим самим дискредитували команду, доручити керівництву Клубу розірвати контракти зі старшим тренером С.Шищенком і тренером В.Лавріщевим. Прізвища вищезазначених футболістів передати у Федерацію Футболу України. Створити комісію у складі Коломойця С.В., Мазяра В.І., Маслова В.Б. для додаткового розслідування справи про домовленості з командами суперників про кінцеві результати матчів. У 2-х тижневий термін доповісти Раді про результати роботи комісії.

    Доручити Раді Клубу призначити тренерів з резерву ФК "Сталь".

  4. Враховуючи існуючу домовленість між ФК "Сталь" і працівниками ФК "Металург" про надання їм тимчасової роботи, яка закінчується 31 грудня 2015 року, доручити керівництву Клубу, розірвати контракти у зв'язку з домовленістю і відновити на звільнених робочих місцях місцевих фахівців ФК "Сталь".

  5. У разі продовження участі ФК "Сталь" в чемпіонаті, затвердити ігрову форму основної команди на другу половину сезону 2015/2016 років в наступних кольорах: лимонний і малиновий.

  6. Визнати роботу ФК "Сталь" за підсумками року задовільною. Висловити подяку за хорошу роботу президенту клубу Завгородньому М.С., віце-президенту Колючему М.С., виконавчому директору Бурхану С.П., головному тренеру Мазяру В.І.

  7. Інформувати про рішення Загальних зборів засоби масової інформації, включаючи інтернет-ресурси. Відповідальним за розповсюдження рішення призначити прес-аташе Клубу Горбачова А.Ю.

Дивіться також