"Сталь": 12 місяців минулого року...

Сталь: 12 місяців минулого року...

Згадуємо самі яскраві і значущі події в житті дніпродзержинської "Сталі" в минулому, 2015 році.

Січень

Команда вийшла з відпустки і приступила до підготовки до другої частини сезону. На перших порах "сталевари" готувалися в рідному Дніпродзержинську.

Лютий

Третій рік поспіль "сталевари" стають переможцями Кубка Придніпров'я. На цей раз у фіналі вони обіграли "Дніпро" (U-21) c рахунком 2:1. Черговий тренувальний збір пройшов у Івано-Франківську.

Березень

Збори на Західній Україні команда завершила трьома перемогами. Весняну частину сезону в першій лізі "сталевари" почали впевнено, обігравши на своєму полі "Ниву" (2:0).

Квітень

Отримавши три технічні очки за перемогу над одноклубниками з Алчевська, "Сталь" на час очолила турнірну таблицю, обігнавши "Олександрію".

Травень

Форвард Станіслав Куліш досяг позначки в 100 забитих м'ячів на професійному рівні. Розгромною перемогою над "Тернополем" (4:0) "сталевари" забезпечили собі срібні медалі першості.

Червень

"Сталь" завершила сезон у першій лізі на 2-му місці. Після заключного матчу з "Олександрією" (0:0) в Дніпродзержинську відбулося вшанування команди, що завоювала срібло. Станіслав Куліш став кращим бомбардиром (21 гол) і гравцем сезону-2014/15.

Липень

Виконком Федерації футболу України включив "Сталь" в число 14-ти учасників Ліги Парі-Матч замість збанкрутілого донецького "Металурга". Дебютували дніпродзержинці на новому рівні домашнім матчем з "Динамо" (1:2). Почалася масштабна реконструкція домашньої арени "сталеварів" – стадіону "Металург".

Серпень

Команда Володимира Мазяра здобула першу історичну перемогу у Лізі Парі-Матч, обігравши "Зорю" з рахунком 2:0. Бар'єр 1/16 фіналу Кубка України команда подолала легко, обігравши на виїзді "Черкаський Дніпро" (3:1).

Вересень

У першому матчі 1/8 фіналу національного Кубка "сталевари" розійшлися миром (1:1) з криворізьким "Гірником". Новим постачальником форми для дніпродзержинської "Сталі" стала всесвітньо відома компанія Nike.

Жовтень

Відбулася довгоочікувана подія для дніпродзержинських уболівальників – відкрився офіційний інтернет-магазин "Сталі" ( fanshop.dp.ua ). Команда Володимира Мазяра не без зусиль, але все ж пробилася до чвертьфіналу Кубка України, обігравши у другому поєдинку "Гірник" з рахунком 2:1.

Листопад

"Сталь" вперше у своїй новітній історії провела матч чемпіонату України на найвідомішому стадіоні країни – НСК "Олімпійський", де аж до 88 хвилини матчу з "Динамо" наші футболісти були вправі розраховувати на нічийний результат...

Грудень

Обігравши в рідних стінах "Олімпік" (1:0), команда відправилася у відпустку. Форвард Владислав Кулач визнаний відвідувачами офіційного сайту клубу кращим гравцем "сталеварів" в осінній частині нинішнього чемпіонату.

Дивіться також