Відбулися позачергові загальні збори громадської організації ФК "Сталь"

Відбулися позачергові загальні збори громадської організації ФК Сталь

Сьогодні, 5 січня, відбулися позачергові загальні збори громадської організації ФК "Сталь" Дніпродзержинськ. Нижче пропонуємо Вашій увазі рішення загальних зборів.

ПОСТАНОВА загальних зборів
об'єднання громадян – громадської організації
"Футбольний клуб "Сталь" (Дніпродзержинськ)

  1. Заяву Колючого Миколи Семеновича від 31 грудня 2015 про складання повноважень Віце-Президента Футбольного клубу "Сталь" затвердити. Загальні збори поділяє думку Колючого М.С., де сказано так:

    "Можливо, що після мого звільнення з посади віце-президента, фінансова та інша підтримка клубу покращиться, і це піде йому на користь. Буде побудований стадіон в 2016 році, виплачена заборгованість по зарплаті всім футболістам "Сталі". Сподіваюся також, що і колишнім футболістам "Металурга", які сьогодні грають у "Сталі", буде повернена не один раз обіцяна заборгованість по зарплаті за їх гру ще в донецькій команді. І, нарешті, ФК "Сталь" буде повністю базуватися в рідному Дніпродзержинську".

  2. За довголітню і плідну роботу у футбольному клубі, великий внесок у розвиток професійного футболу в місті Дніпродзержинську та у ПАТ "Дніпровський меткомбінат" громадська організація висловлює Колючому М.С. подяку.

  3. Обрати Віце-Президентом Футбольного клубу "Сталь" Наполова Богдана Григоровича.

  4. Незалежно від тривалості роботи громадської організації прийняти до відома заяву новообраного Віце-Президента Футбольного клубу "Сталь" Наполова Б.Г.

Наполов Богдан Григорович. Дата народження – 02.12.1976. Член виконавчого комітету м. Дніпродзержинська, учасник АТО.

Дивіться також